top of page

Nieuws update

Naast de mensen in de bekende vitale beroepen, willen we ook een #shoutout geven aan alle mannen en vrouwen in de bouw! Ondanks de #coronacrisis en de bijzondere tijd waarin we verkeren draait de bouw door, gelukkig maar, dit is ook van belang om de Nederlandse economie op gang te houden. Door de RIVM maatregelen te respecteren en op elkaar te letten kan nagenoeg alles in de bouw continueren. Vandaar dat we het belangrijk vinden om ook de bouwbranche in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken. We maken dit met z’n allen mogelijk. Shout Out voor jullie!



Zoals eerder aangegeven volgen wij de adviezen van het #RIVM nauwkeurig op. Het kan zijn dat een van onze medewerkers niet aanwezig is op kantoor. Het is namelijk mogelijk dat hij of zij thuis aan het werk is. Wij vragen u in dat geval een e-mail te sturen zodat de desbetreffende persoon uw vraag of opmerking alsnog op kan pakken. Bij voorbaat dank voor uw begrip.


Let alstublieft een beetje op elkaar en #blijfthuis, ook met de zonnige dagen. We moeten er samen voor zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Alleen dan kunnen we het ‘normale’ leven zo spoedig mogelijk weer hervatten.

Team AMB ingenieurs


bottom of page