top of page
AMB Ingenieurs

Verstopte meerwaarde

Na meer dan 45 jaar jaar durven we het gerust te zeggen: we zijn trots op ons werk en het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen. Met een grote liefde voor ons werk en een grenzeloze fascinatie voor slimme constructies werken we iedere dag aan de meest uiteenlopende projecten. Van het constructieve ontwerp voor een particuliere schuur van 15 m² tot de verzorging van het projectmanagement of volledig pakket voor een distributiecentrum van 125.000 m². De constructie kan voor het blote oog nog zo verstopt zitten, voor ons is dat precies waar we liefde en aandacht voor hebben.

 

Rijke historie

In de afgelopen 45 jaar hebben we veel meegemaakt. We groeiden van een eenmanszaak uit tot een volwaardig bureau. Voelden de ontwikkeling van de technologie en zijn daardoor geautomatiseerd gaan werken. Hielden stand in uitdagende tijden en oprichter René Markslag gaf het roer over aan Marc Beljaars. En natuurlijk zijn er die duizenden projecten waar we met zoveel passie aan werkten.  

 

Kicke constructies  

Eén ding is altijd gebleven: de kick die we krijgen van het ontwerpen van een slimme constructie waar alles in samenkomt. De schoonheid van de verbindingen, de veiligheid voor de gebruiker, de kwaliteit en finesse van het ontwerp en de goed doordachte berekeningen die duizenden tot miljoenen euro’s besparing opleveren.

 

Kwaliteit voorop, altijd

Kwaliteit staat voor ons centraal en dat bereiken we door efficiëntie en veiligheid altijd voorop te stellen. We denken in lange termijn, vinden persoonlijk en helder klantcontact belangrijk en houden van heldere afspraken en duidelijke tijdspaden. 

Mensen

Bij AMB werken de volgende specialisten:

Senior constructeur (staal, beton, prefab)

Senior constructeur (woningbouw + particulier)

Constructeur (U-bouw/industrie bouw)

Senior Autocad/Revit 3D modelleur

Autocad/Revit 3D modelleur

 

AMB is in 1977 opgericht door René Markslag. Vanaf 2006 Geniet René van zijn pensioen en staat Marc Beljaars aan het hoofd van AMB Ingenieurs.

Benieuwd naar hun verhalen? Lees ze hier:

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden en prijzen vinden wij erg belangrijk. Wij doen er alles aan om uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren.

Voor particuliere klanten gelden de volgende stappen als indicatie voor een samenwerking met AMB Ingenieurs.

  1. U heeft een vraag waar u een constructeur bij nodig heeft? Neem contact met ons op.

  2. Nadat u uw vraag aan ons heeft voorgelegd, maken wij een passende offerte. In sommige gevallen is het nodig een locatiebezoek in te plannen voordat er een offerte kan worden gemaakt. Wij laten u vooraf weten wat de kosten hiervoor bedragen. Het ons toesturen van foto’s van de situatie waar u advies over wilt kan hierin soms ook een uitkomst bieden.

  3. Bij akkoord op de offerte wordt het proces in gang gezet.

  4. De constructeur gaat aan de slag en stelt een keurig indiendocument op voor de bouwvergunning.

  5. De technisch tekenaar verwerkt de gegevens van de constructeur in een tekening. Deze tekening wordt gecontroleerd om hem vervolgens definitief te maken.

  6. De documenten worden geleverd en opgeslagen in ons archief, zodat ze later beschikbaar zijn bij eventuele aanpassingen of uitbreidingen.  

  7. Mocht u begeleiding wensen bij het aanvragen van vergunningen etc., helpen wij u hier graag bij. 

Gezien de omvang van zakelijke projecten de grote variatie in behoeftes van de zakelijke klant maken we graag een afspraak om de mogelijkheden en onze werkwijze samen door te nemen.

Werkwijze
  • AMB-ingenieurs Facebook
  • AMB-ingenieurs linkedin
bottom of page