Nieuwe website!

Het is zover… De lancering van onze nieuwe website is een feit! De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met een nieuwe vormgeving van onze website. Wij zijn erg blij met het resultaat!


De website is opgebouwd in een zakelijk en particulier gedeelte zodat u gericht naar informatie kunt zoeken. We hopen u op deze manier nóg beter te kunnen informeren over ons bedrijf en onze dienstverlening. Daarnaast zullen wij u ook op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via deze nieuwspagina en via onze LinkedIn- en Facebookpagina. Houd ons dus zeker in de gaten!


Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Mocht u als bezoeker nog tips hebben om de website verder aan te scherpen, dan vernemen we dat graag.


Wanneer u gebruikt wenst te maken van een van onze diensten, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Team AMB Ingenieurs


Recente blogposts

Alles weergeven

Jaarlijkse corrosie inspecties zwembaden 2020

We zijn weer volop bezig met de jaarlijkse corrosie inspecties in de zwembaden. Een belangrijk project dat we met veel zorgvuldigheid uitvoeren. Dit doen we samen met onze vaste partners; BAM FM Tilbu

Artikel Industriebouw

Bekijk de nieuwe editie van het blad Industriebouw. Hierin staat een interessant artikel: "Nieuw distributiecentrum voor Napoleon Grills". Een mooi project waarvoor AMB Ingenieurs de constructiebereke

COCO

AMB Ingenieurs

Ringbaan Noord 193-20

5046 AB Tilburg