top of page

Nieuwjaarsconcert voor het goede doel

Afgelopen zondag vond het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van Lionsclub Tilburg 'Regte Heide' plaats. Diggy Dex, een bekende Nederlandstalige artiest, heeft deze middag gezorgd voor een geweldig muzikaal programma!

Door middel van sponsoring worden elk jaar waardevolle projecten gesteund. Dit jaar zijn de volgende projecten aan het nieuwjaarsconcert van de Lionsclub Tilburg 'Regte Heide' gekoppeld:


‘Ik een bed, jij ook een bed!’. Dit project werd vorig jaar eveneens ondersteund. Het project zorgt ervoor dat arme kinderen in Tilburg de beschikking krijgen over een bed met bijbehorend matras, een kussen, een dekbed en beddengoed. Dit project heeft zo’n enorme impact, dat er nog veel meer kinderen zonder bed zijn ontdekt en dat – bij wijze van uitzondering – dit project nogmaals ondersteund wordt.


Daarnaast wordt met de steun van de sponsoren in Same, Tanzania (een stad waarmee de gemeente Tilburg een stedenband heeft) een ondergronds watersysteem: een duurzame oplossing voor het watertekort met al zijn negatieve gevolgen voor gezondheid, hygiëne, onderwijs en economische activiteiten van met name vrouwen en kinderen.Wij dragen Lionsclub Tilburg 'Regte Heide' en bovenstaande projecten een warm hart toe. AMB Ingenieurs heeft ook dit jaar een bijdrage geleverd in de vorm van een sponsoring zodat deze projecten gesteund worden.
Er zijn mooie bedragen opgehaald. Het was dan ook een zeer geslaagd nieuwjaarsconcert!


コメント


bottom of page