Primeur!

Bijgewerkt: mrt 26

AMB Ingenieurs staat aan het begin van een mooie, nieuwe uitdaging. We zijn

hoofdconstructeur van een uitdagend project in de Rotterdamse havens. Het is niet zomaar een project. We werken hier namelijk aan het grootste distributiecentra van Nederland! DHG ontwikkeld volgens het SMARTLOG-concept een XXL distributiecentrum van 210.000 m². Deze verrijst op de ruim 30 hectare grond van het nieuwe Distripark Maasvlakte West.

We zijn binnen AMB Ingenieurs al volop aan het engineeren. Dit project zal in het 3D Revit programma uitgewerkt worden.

De verwachting is dat er in september met de bouw zal worden gestart en dat het complex medio januari 2022 opgeleverd zal worden. We zullen met enige regelmaat een update plaatsen over dit project.

Warehousing is hot op dit moment en AMB-Ingenieurs is expert op dit gebied. Wij construeren DC’s in zowel staal als prefab beton casco’s. Hierin zorgen wij met een minimaal aan materiaal voor een maximaal aan resultaat waardoor we duurzaam, milieu- en kostenbewust bezig zijn.


Recente blogposts

Alles weergeven

Jaarlijkse corrosie inspecties zwembaden 2020

We zijn weer volop bezig met de jaarlijkse corrosie inspecties in de zwembaden. Een belangrijk project dat we met veel zorgvuldigheid uitvoeren. Dit doen we samen met onze vaste partners; BAM FM Tilbu

Artikel Industriebouw

Bekijk de nieuwe editie van het blad Industriebouw. Hierin staat een interessant artikel: "Nieuw distributiecentrum voor Napoleon Grills". Een mooi project waarvoor AMB Ingenieurs de constructiebereke

COCO

AMB Ingenieurs

Ringbaan Noord 193-20

5046 AB Tilburg